banner isbank

Göztepe Spor Kulübü Satranç Turnuvası

afs goztepeİzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İzmir Satranç İl Temsilciliği ve Göztepe Spor Kulübü'nün iş birliği çerçevesinde, pandemi koşulları dikkate alınarak satranç turnuvası düzenlenecektir.
"Göztepe Spor Kulübü Satranç Turnuvası" 07 - 08 Mayıs 2022 tarihleri arasında Göztepe Gürsel AKSEL Stadyumu'nda oynanacaktır.
Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2021 - 2022 yılı vizesi yapılmış, 2015 ve öncesinde doğan sporcular katılabilir.

Turnuvada eşlendirmeler 6 tur üzerinden İsviçre Sistemine göre yapılacaktır. Müsabaka 35' + 30'' eklemeli tempo ile oynanacaktır. Müsabaka yeri Göztepe Gürsel AKSEL Stadyumu'dur. (Konum için tıklayınız.)

Turnuvada Sporcular 2 ayrı kategoride yarışacaktır. Ödüller ve turnuva hakkındaki diğer bilgiler için yönergeye bakınız. pdf(Yönerge)

TURNUVAYA KATILIM ESASLARI:
1.Başvurular www.izmir.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır.
KATEGORİ

KATEGORİ KRİTERİ

KAYIT

AÇIKLAMALAR

12 Yaş ve Altı Kategorisi


2015 – 2010 Yılları ve Arasında Doğan Sporcular


Kayıt için Tıklayınız


Eşlendirme Sonuç Sıralama Listeler


Açık Kategori


2015 ve Önceki Yıllarda Doğan Sporcular


Kayıt için Tıklayınız


Eşlendirme Sonuç Sıralama Listeler

2. Kontenjan her kategoride 64 sporcu ile sınırlıdır.
3. Turnuva katkı payı olan 90 TL Göztepe Sportif Yatırımlar A.Ş./ TR94 0004 6001 0288 8000 1275 96 nolu IBAN'a yatırıldıktan sonra dekontların Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi ile kayıtlar kesinleşecektir. Kayıt olan sporcuların 24 saat içinde dekontlarını belirtilen adrese göndermemeleri durumunda kayıtları silinecektir.
4. Turnuvaya kayıtlar 05 Mayıs 2022 saat 17:00'de sona erecektir.

TURNUVA SALONUNA GİRİŞ

Turnuva salonuna girişler, Gürsel Aksel Bulvarı üzerinde bulunan Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu batı kapısı otopark girişinden yapılacaktır. Turnuvaya aracıyla gelen katılımcılar araçlarını kapalı otoparka bırakabilirler. Turnuvaya diğer ulaşım araçlarıyla gelen katılımcılar da otopark girişinden kapalı otoparka giriş yapacaklardır. Daha sonra katılımcılar Protokol Girişinden geçerek karşılarına gelen asansörler ile ikinci kata çıkacaklardır. Böylece turnuva salonuna ulaşmış olunacaktır.

Turnuva Direktörü : Erdal GÜRSOY      İletişim 532 316 0413