banner isbank

Bornova Belediyesi Satranç Turnuvası

bornova afsİzmir Satranç İl Temsilciliği ve Bornova Belediyesi'nin iş birliği çerçevesinde, pandemi koşulları dikkate alınarak satranç turnuvası düzenlenecektir.
"Bornova Belediyesi Satranç Turnuvası" 19 – 20 Şubat 2022 tarihinde Uğur MUMCU Kültür Merkezi'nde yapılacaktır.
Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2021 - 2022 yılı vizesi yapılmış, 2015 – 2008 yılları ve arasında doğan sporcular katılabilir. Turnuva her kategoride kayıt sırasına göre 64 sporcu ile sınırlıdır.
Turnuvada eşlendirmeler 6 tur üzerinden İsviçre Sistemine göre yapılacaktır. Müsabaka 35' + 30'' eklemeli tempo ile oynanacaktır. Müsabaka yeri Uğur MUMCU Kültür Merkezi'dir. (Konum için tıklayınız.)
Turnuvada Sporcular iki ayrı kategoride yarışacaktır. Ödüller ve turnuva hakkındaki diğer bilgiler için yönergeye bakınız. pdf(Yönerge)
TURNUVAYA KATILIM ESASLARI:
1.Başvurular www.izmir.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

KATEGORİ



KATEGORİ KRİTERİ



KAYIT



AÇIKLAMALAR



10 Yaş ve Altı Kategorisi


2015-2012 Doğumlu Sporcular


Kayıt için Tıklayınız


Eşlendirme Sonuç Sıralama Listeler


14 Yaş ve Altı Kategorisi


2011-2008 Doğumlu Sporcular


Kayıt için Tıklayınız


Eşlendirme Sonuç Sıralama Listeler

2. Turnuva her kategoride kayıt sırasına göre 64 sporcu ile sınırlıdır.
3. Önemli Duyuru: Turnuvaya kayıtları başvuru sayısının  çok fazla olması  ve  64 sporcu ile sınırlı olması nedeniyle kapatılmıştır. Şu ana kadar kayıt olan sporcular arasından kayıt sırasına  göre 64 sporcu turnuvaya davet edilecektir. 07.02.2022 Saat. 21.45 
                                                      ÖNEMLİ DUYURU :
BORNOVA BELEDİYESİ SATRANÇ TURNUVASINA  KAYIT SIRASINA  GÖRE KATILACAK SPORCU LİSTELERİ AŞAĞIDA YAYIMLANMIŞTIR. SPORCU LİSTESİNE  İLAVE OLARAK 10 KİŞİLİK GEÇİCİ YEDEK LİSTE OLUŞTURULMUŞTUR.
 YEDEK LİSTEDE KAYITLI OLAN SPORCULAR SPORCU LİSTESİNDEN KAYIT KONTROL SONUNDA GELMEYEN SPORCULARIN YERİNE SIRA İLE ALINACAKTIR. SPORCU LİSTESİNDE BULUNAN SPORCULARIN HEPSİ GELDİĞİ TAKDİRDE YEDEK LİSTEDEN VEYA KAYIT DIŞINDAN SPORCU ALINMAYACAKTIR.  
                             
14 YAŞ SPORCU LİSTESİ                                         10 YAŞ SP0RCU LİSTESİ 

Turnuva Direktörü : Hasan KARAÖSE     İletişim 530 770 65 35