banner isbank

Tire Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası

tire afisTire Belediyesi ile İzmir Satranç İl Temsilciliğinin iş birliği çerçevesinde, pandemi koşulları dikkate alınarak satranç turnuvası düzenlenecektir.
"Tire Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası" 28 -29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Tire Boynuyoğun Ürün Alım Merkezinde oynanacaktır.
Turnuvaya TSF Lisansına sahip 2020 - 2021 yılı vizesi yapılmış, 2014 yılı ve öncesinde doğan İzmir Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan sporcular katılabilir.
Turnuvada eşlendirmeler 5 tur üzerinden İsviçre Sistemine göre yapılacaktır. Müsabaka 35' + 30'' eklemeli tempo ile oynanacaktır. 
Turnuvada Sporcular yaş gruplarına göre iki farklı kategoride yarışacaktır. Kontenjan her kategori için maksimum ratingi en yüksek 24 sporcu ile sınırlıdır. Ödüller ve turnuva hakkındaki diğer bilgiler için yönergeye bakınız. (Yönerge)

ÖDÜL TÖRENİNDEN FOTOGRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ   (FOTO1)   (FOTO2)  

TURNUVAYA KATILIM ESASLARI:
1.Başvuru için sporcular www.izmir.tsf.org.tr adresindeki formu dolduracak Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndereceklerdir. (Başvuru formu için Tıklayınız.)
2.Turnuvaya Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan sporcular katılabilir.
3.Kontenjanlar her kategori için maksimum ratingi en yüksek 24 sporcu ile sınırlıdır.
4.Turnuvaya kayıtlar 27 Ağustos 2021 saat 19:00 de sona erecektir.
Turnuva Direktörü : İbrahim KARACA  0506 516 67 48