banner isbank

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Haftası Online Satranç Turnuvası

15 temmuzGreen Chemicals ve TSF İzmir İl Temsilciliğii tarafından 15 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00 online satranç turnuvası düzenlenecektir. 
Yönerge          SIRALAMA

Turnuva Katılım Adımları:
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..
2- Turnuvaya katılmak için izmir.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt için tıklayınız.

3- chess.com sitesinde turnuva grubuna üye olunmalıdır. Açık Kategorihttps://www.chess.com/club/izmir-il-temsilciligi-15-temmuz-demokrasi-ve-sehitler-turnuvasi-kulubu
4- Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır. (15 Temmuz Çarşamba 14:00-14:59 arasında aktif olacaktır)  Turnuva linki için tıklayınız.
KAYITLARLA İLGİLİ İLETİŞİM: 
Turnuva Direktörü: Aylin Sevinç Alkurt (506 293 19 12) 
 Koordinatör: NA Hasan Karaköse  (507 337 50 69)

Turnuva Katılım Adımları:

1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..

2- chess.com sitesinde turnuva grubuna üye olunmalıdır.

 Açık Kategori: https://www.chess.com/club/izmir-il-temsilciligi-15-temmuz-demokrasi-ve-sehitler-turnuvasi-kulubu

  3- Turnuvaya katılmak için izmir.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online kayıt olmak için tıklayınız..

4- Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır. (15  Temmuz 2020 Çarşamba  14:00-14:59 arasında aktif olacaktır)