banner isbank

Haberler

Hakem Gelişim Kursu Açılacak

il hakemi_kokart_kucukHakem Gelişim Kursunun, Federasyonumuz COVİD-19 Çalışma Prensipleri Komisyonu'nun almış olduğu tavsiye kararları ve hazırlamış olduğu rehber doğrultusunda düzenlenmesine karar verilmiştir.

Bu kapsamda İzmir'de  05-10 Temmuz 2021 tarihleri arasında  yapılacaktır. Kurs online olarak yapılacak, sınav ise 10  Temmuz 2021 Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonunda pandemi kurallarına uygun olarak yüz yüze yapılacaktır.

Kursa öncelikle İzmir'den katılımcı kabul edilecek kontenjan dolmaz ise başka şehirlerden katılımcı alınacaktır. Kursa en fazla 20 katılımcı kabul edilecektir.

Planlanan Hakem Gelişim Kursu yeterli katılım sağlanamadığı için ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kayıt yaptıranların hakları saklı kalmak kaydıyla, yeni tarih ve  planlama ile ilgili gelişmeler sitemizden duyurulacaktır.(02.07.2021)

Kurs açılabilmesi için  en az 10 kişi olması gerekir. Kayıtlar 10 kişi olduğında kurs  için yeni bir tarih belirlenecektir. 


Başvuru Koşulları     Program     Kesin Kayıt Listesi

Yer: Halkapınar Spor Salonu 1. Kat Eğitim Salonu

Kursa katılmak isteyenlerin aşağıda mail adresine dilekçe ve diğer evraklarını  göndermeleri rica olunur. Gelen dilekçelere göre ön kayıt yapılacaktır. Katılım ücretlerini yatıran katılımcıların kesin kayıtları yapılacaktır. Kayıtlar 20 kişi ile sınırlıdır.  

   İl Temsilcisi : Hasan Karaköse (05307706535)  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

   Koordinatör: Ramazan Tümer  (0533 724 73 55)
                        Firdevs Can Kömürcüoğlu (0535 392 75 19)