banner isbank

Haberler

2021/2 Antrenör Temel Eğitim Başvuruları

antrenr egtm2021 yılının 2'nci Temel Antrenör Eğitim dönemi başlıyor. Antrenörlerin gelişimine katkı sağlamak ve çalışmalarına bilimin ışığı altında rehberlik etmek amacıyla hazırlanarak yürürlüğe giren Antrenör Eğitimi Yönetmeliğine göre Antrenör Eğitim Sistemi Temel (Teorik) ve Uygulama Eğitimi olarak 2 aşamadan oluşmaktadır.

Temel Eğitim uzaktan eğitim modeli ile Anadolu Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yürütülmektedir.

Antrenörlük mesleğine adım atmak isteyenlerin ve mevcut antrenör belgesinin kademesini yükseltmek isteyenlerden muafiyet hakkı bulunmayanların Temel Eğitim başvuruları 20 - 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı - GSB Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecekir. Temel Eğitimde Başarılı olan adaylar ilgili federasyonca açılacak olan uygulama eğitimine katılacak olup uygulama eğitimi ve sınavında başarılı olmaları halinde antrenör belgelerini alabileceklerdir. Haberin detayları için tıklayınız.