banner isbank

Haberler

İzmir Küçükler İl Birinciliği

026TSF İzmir İl Temsilciliği, TSF Gaziemir İlçe Temsilciliği ve Elçin Tün Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen İzmir Küçükler İl Birinciliği (7-12) Satranç Turnuvası, 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziemir Elçin Tün Kolejinde gerçekleşti. 
12 ayrı kategoride 616 sporcunun yarıştığı ve açılış törenine Türkiye Satranç Federasyonu Teknoloji ve Bilişim Kurulu Başkanı Gökhan Narman, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Ulusoy ve Elçin Tün Eğitim Kurumları Kurucusu Elçin Tün’ün katıldığı turnuva sonunda dereceye giren sporcuların ödülleri; GM Kıvanç Haznedaroğlu, WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Mustafa Ulusoy, Turnuva Gözlemcisi Oğuz Cem Akın ve Turnuva Başhakemi Aydın Kara tarafından verildi.  Turnuvaya maddi ve manevi her türlü desteği veren Elçin Tün Eğitim Kurumları Kurucusu Elçin Tün adına Zülfiye Kestane, ödül töreninde Turnuva Direktörü Gökhan Narman tarafından verilen teşekkür plaketini aldı.
Tüm sporculara katılım belgesinin verildiği turnuvada, her kategoride ilk üç sporcuya kupa, madalya ve katılım belgesi verildi. Fotoğraflar