banner isbank

Haberler

2017-2018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonası İçin Duyuru

uyari Mazeretleri nedeniyle  Veli İzin Belgesi getiremeyen veliler, mağduriyet yaşamamak için 13 Ocak 2018 Cumartesi günü Konak öğretmenevine (Hasan Sağlam Öğretmenevi) belgelerini getirmeleri önemle rica olunur.

Kayıt yaptırdıktan sonra Katılım Formlarının (EK-1EK-2 )   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.


 Şampiyona katılacak sporcular, satranç sporu yapmalarına sağlık yönünden bir sakınca yoktur belgesi alıp yanlarında götürmeleri gerekmektedir.

20-26 Ocak 2018
 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan 2017 - 2018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyona'larına İzmir'den katılacak olan sporculara valilik onayı alınacaktır. 

  • Sayın velilerimiz, kayıt yaptırmış olsanız bile 16 Ocak 2018 Salı günü saat 13:00 e kadar Veli İzin Formunu teslim etmezseniz sporcunuz Şampiyonaya katılamaz. Velilerimiz formları 6-7 Ocak tarihlerinde Konak Öğretmenevinde 10.00 -17.00 saatleri arasında teslim edebilirler.
Lütfen aşağıdaki formları doldurup  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail yoluyla göderiniz!